Artsobservasjoner

mandag 26. september 2011

tirsdag 27/9: endelig innslag av varme!

Sommeren er ugjenkallelig over, og dem som enn ikke har skutt seg i tidliganfall av høstdepressjon vil sikkert finne veien inn til det første innmøtet denne sesongen! Og - heldigvis - så er kveldens foredrag fra vaaaarme strøk. Sees på Agder Naturmuseum kl 18.30!
Hilde Skiffard reiste av gårde i fjor sommer for å bedrive øyhopping i Hellas, med kameraet lett tilgjengelig i sekken. Hellas hadde høykultur på den tiden vi gikk å banka ner reinsdyr til hulefestene våre, så derfor både kulturbilder som naturbilder fra henne! (og så er hun glad i katter...). For dem som har nytt sin retsina (fysj!) under et oliventre der ute på de hvite øyene, kan det bli gråtkvalte gjensyn med Sifnos, Milos og Paros!
Janicke Nicolaisen drøyde avreisen litt, og måtte til enda sørligere strøk for å finne varmen, men i november i fjor gikk turen til Sør Afrika og Kwazulu-Natal! Her var det meste å finne, inkludert ville dyr i betydelige mengder, usømmelige neshorn og ellers d som hører med når man er i svarteste afrika! (nåjah, det er vel ikke lov å si lenger...). God sjanse for å få viktig info for den gang du selv drar på safari!

Ingen kommentarer: