Artsobservasjoner

torsdag 18. april 2013

Avlysing av foredraget 23. april om fritidsfiske i sjøen!

Dessverre mister vi et av kanskje vårens mest spennende foredrag! Foredragsholder Torbjørn Opsahl har blitt syk, og har dessverre ikke anledning til å holde det planlagte foredraget over mastergraden sin; Virkningene av fritidsfiske i sjøen. Foredraget skulle vært holdt på møtet nå tirsdag 23. april. 

Heldigvis er foreningen oppsatt med hurtigarbeidende medlemmer, og i en fart blir derfor en alternativ møtekveld satt opp, men her er det også glimrende plass til DEG - og bildene dine! 

Innledningsvis slipper vi til Hilde Skiffard - notorisk fotograf og nyss hjemkommet fra en ukes tur på Anhold - øya ute i Kattegat som byr på fugl, strender og sel - i tillegg til gyselig kald Kattegat vind! 

Etter Hilde sine havlige orienteringer, tar Bjørn Vidar Olsson (enhver videre presentasjon overflødig - han har vært notorisk til stede i byens foto & naturrelaterte foreninger i over førti år nå!) oss med ud i naturen et eller annet sted - jeg aner ikke hvor, men både bilder & fortelling er se & hørverdig til stede når BVO slipper til!  

I tillegg til disse to, er dette møtet en utmerket anledning for å holde en utvidet "medlemmenes 5 minutter" hvor hvemsomhelst kan vise bilder og/eller fortelle fra siste opplevelser udinaturen! Bare ta med minnepinnen - så skal vi sørge for at PC og prosjektor denne gang er samkjørt og i humør...  Sees på Agder Naturmuseum tirsdag 23. april!
 

Ingen kommentarer: