Artsobservasjoner

mandag 13. mars 2017

Terner, herpetiler, marint prosjekt og kartlegging i fokus

Medlemsmøtet tirsdag 14. mars er viet til prosjektene som har foregått i regi av NZF, og i noen tilfeller også i samarbeid med andre foreninger. Vi vil presentere de ulike prosjektene og se framover mot og en videreføring av disse.

 Godt hekkeresultat av makrellterne i Stræden i 2016, minkfelle satt ut av Naturoppsynet. Viktig tiltak for å sikre hekking!

Det blir en presentasjon av den marine kartleggingen ved Lillian Tveit (og litt film fra Ann-Elin Synnes), Beate Strøm Johansen forteller om kartleggingen av herpetiler (amfibier og krypdyr), og Asbjørn Lie forteller om kartlegging av makrellterne i Kristiansand og Søgne. Vi er i gang med å videreføre disse, og ser på nye muligheter og søknader. Bilde/filmforedrag.

 Buorm, en herpetil. Legg merke til den til høyre med uklare øyne, hvorfor det kan betate fortelle om på møtet. Foto: Beate Strøm Johansen




Asbjørn Lie tar en gjennomgang av skjøtselsprosjektene vi har gående på Østr Randøya, Slettane i Holskogen, i Risleviga og Belteviga  på Flekkerøya.

Det blir et variert program med avstikkere til Danmark og rundt i de lokale prosjektområdene.

Vel møtt, alle er velkommen på Agder naturmuseum tirsdag 14. marsk kl 18:30

Mvh Beate, Lillian og Asbjørn

Ingen kommentarer: