Artsobservasjoner

fredag 5. juni 2020

Kartleggingstur med NZF til Flekkerøya lørdag 6. juni kl 10

Hei!
Det blir en felles kartleggingstur på Flekkerøya lørdag 6. juni med frammøte på parkeringsplassen ved Høyfjellet kl. 10. (Dette arrangementet erstatter de opprinnelige planene med ei helg med overnatting i Risleviga. På grunn av smitterverninstruksen er ikke dette mulig å gjennomføre).
Vi møtes likevel til en felles kartleggingstur som nevnt over, og trenger en påmelding fra dere som blir med på turen. Da er dere også registrert som deltakere. Selv om du ikke er med på denne turen kan du kartlegge på egenhånd, men du må gi beskjed til Asbjørn på telefonnummeret under slik at du blir registrert som deltager.
Vi tar utgangspunkt på parkeringsplassen ved Høyfjellet og drar gjennom et variert område med edelløvskog, engområder, svaberg og skjærgård.
Hva vi klarer å registrere er avhengig av dere og hva vi samlet finner av arter. Selv om dette er i regi av NZF, Sørlandsavdelingen registrerer vi alt finner av arter også karplanter, sopp og andre grupper. Du kan jo starte kartleggingen 00:00 så du kan starte allerede natt til lørdag før turen og fortsette etter at turen vår er avsluttet – helt fram til 24:00.
Men vi må registrere deg som deltaker! Meld fra til Asbjørn, 970 64 081.
Værmeldingen er bedre enn det så ut til tidligere i uka, så vi ser fram til en flott felles kartleggingstur.
Mvh Asbjørn Lie


Ingen kommentarer: