Artsobservasjoner

torsdag 9. juni 2016

Randøyadagen - ny dato!!

Yessyess - som sikkert kjent, så lages Sørlandsavdelingens zoologiske hovedmeny (dvs programmet) en del tid på forhånd. Således var 2016 programmet ute av trykken om trent samtidig med at Nansen spente av seg skiene. Denne fremsyntheten har tidvis sine ulemper - og i dette tilfellet har altså en eller annen myndighetsperson gått bananas i kalenderen sin, og flyttet Randøyadagen fra søndag 12. juni - som vi mente det burde være (jf nevnte program...) - og til SØNDAG 19 JUNI.

Dette er jo egentlig bare flott, og betyr at du har en ekstra uke til pakking, planlegging av hva du vil bidra med og fremskaffelse av unnskyldninger til evt etterlatte som motsetter seg at du bedriver denslag aktiviteter!

Bortsett fra disse detaljene med datoen, så gjelder programmet fullt ut; det planlegges dugnad, både nedlegging av trær, maling, skraping etc. på lørdag 18 juni, dvs dagen før Randøyadagen, med overnatting for dem det passer for. Dugnaden toppes med grilling på kvelden om Vårherre og Gislefoss tillater, før Randøyadagen slår til på søndag.

Vi vil prøve å gjenta suksessen med litt marint innslag - er vi heldig får vi Eldar som kåsør i akvariet, og ellers kjøres quiz for de minste, pushes vervemateriale og (gud forby!) gamle nummer av "Fauna", serveres kaffi og tvilsomme historier.

Hiv deg med! jo flere som er med jo mer får vi gjort (på lørdag) og jo mer kan vi réke rundt til de andre aktivitetene på selve Randøyadagen og ha ferie (på søndag).

For å komme seg ut på Randøya på lørdag for å bli med på dugnad; ring bobestyreren (95244812) for avtale, hva-du-skal.-ha-med og viderekobling. 

På Søndag er det flere muligheter; det går gratis Randøya-båtskyss fra Kongshavn mellom kl 11.00 - 12.00 med retur 15.30 eller 16.30.

Pip om d er noe - sees på Randøya!! 

Bobestyraren 

  


Ingen kommentarer: