Artsobservasjoner

onsdag 2. april 2014

Flytting av orreleiken!!

På grunn av kollisjon med andre aktiviteter, blir orreleiken for seniorene flyttet fram til førstkommende helg og går fra fredag til lørdag 4-5 april! Kort frist selvsagt, men de fleste av oss jobber jo best under press! Bjørn Haugerud er akkurat nuh! travelt opptatt med å finne frem til den beste leiken, etter at det har vært litt lite fugl nede på leiken som vi har brukt tidligere år, så blir spennende å se hvor vi skal!

På grunn av ny leik blir det aktuelt å bruke kamuflasjetelt for overnattingen, så kan bli gode muligheter for fotografene! Avreise etter arbeidstid på fredag - og det er leeenge lyst, så ingen problem å få tid til tur inn + rigging selv om turen denne gang går fra fredag til lørdag istedenfor lørdag  til søndag som vanlig. Barneorreleiken går som planlagt fra lørdag til søndag 5-6 april. 

Pakk telelinser, sovepose, pølsepinne og kaffikjele og bli med på våreventyret med Bjørn & Co! Felleskjøring fixes. Ta kontakt med Bjørn på 91670665 eller Tor K på 95244812 for påmelding og info!

Ingen kommentarer: